nuffnang ads

vortex

Thursday, 28 November 2013

Sabarlah duhai hati..

Aku x tau sampai bila aku boleh bertahan..kalau mcm ni la aku rasa tak lama kot..asyik aku je yg kena.asyik aku je yg salah.asyik nampak kesalahan aku waima sekecil kecil hal.tapi salah diri sendiri langsung tak nampak..aneh sungguh..!!tu lah manusia,kalau dah rasa diri tu bagus dan sempurna..jgn igt aku diam aku takde perasaan.aku tunggu masa je dan peluang yg sesuai je.

Thursday, 21 November 2013

Monday, 22 July 2013

Tak kuasa aku nak Layan kau

Perlu ke kalau busy n bnyk keje kita kene jadi kurang ajar dkt org lain??x paham betul aku..aku pun bnyk keje gak..tp xde pulak aku buat muka n kurang ajar dkt kau..respect la weiii..

Sunday, 21 July 2013

Thursday, 25 April 2013

rindu nak update blog lah pulakk..ngeeee

assalamualaikum..kali ni aku bukan nak update resepi..tapi saje nak update blog yang dah lama terbengkalai nih...kiranya mcm aku wat came back arr..cenggitu ar lebih kurang..hehehe..ape pun..sesape yang sudi nak baca blog aku nih aku nak ucapkan thank u so much.blog aku ni takde lah sesempurna mana pun..oklah..gud nite kepada sesape yang terbaca post ni and wish u all gud luck what ever u do.peacee...:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...